Categorieën
Informatie

Vervolg op “Van Beginner tot Expert: Mijn Reis als Pick-up Artist en Gezinsman”

Na een reis van jaren, waarin ik mijn sociale vaardigheden heb verfijnd en mijn leven als pick-up artist heb omgezet in een succesverhaal, sta ik nu aan de vooravond van een nieuw en opwindend hoofdstuk. Mijn missie is om anderen te helpen dezelfde transformatie te ondergaan die mijn leven zo positief heeft veranderd.

Twee Mensen, Eén Kans
Ik ben op zoek naar twee mensen die bereid zijn om met mij mee te gaan op dit avontuur. In ruil voor hun deelname aan een promotionele video, bied ik hen de kans om kosteloos deel te nemen aan mijn exclusieve 1-op-1 coaching. Deze unieke kans stelt ons in staat om samen te werken aan het verbeteren van hun sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en uiteindelijk hun levenskwaliteit.

De Missie: 50 Mensen Helpen
Mijn doel voor dit jaar is ambitieus maar haalbaar: 50 mensen helpen om beter in het leven te staan, succesvoller te daten en gelukkiger te zijn. Met de ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, ben ik ervan overtuigd dat ik dit kan bereiken. En ik begin met jou!

Waarom Deelnemen?
Je vraagt je misschien af waarom je zou moeten deelnemen aan deze ervaring. Hier zijn een paar redenen:

  1. Kosteloze Coaching: Deze kans biedt je waardevolle 1-op-1 coaching zonder de gebruikelijke kosten van 497 euro.
  2. Directe Feedback en Begeleiding: Je krijgt directe feedback en begeleiding tijdens praktische sessies, wat essentieel is voor snelle verbetering.
  3. Promotionele Video: Door deel te nemen, help je niet alleen jezelf, maar ook anderen door je ervaringen te delen in een promotionele video.
  4. Unieke Ervaring: Het is een kans om je grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te verbeteren onder begeleiding van een ervaren coach.

Wat We Gaan Doen
De coaching dag begint om 10:00 uur en duurt ongeveer 5 uur. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

  1. Voorbereiding (30 minuten): We beginnen met een korte voorbereiding waarin we jouw doelen en eventuele obstakels bespreken. Ik geef je tips en strategieën die je meteen kunt toepassen.
  2. Praktijk (4 uur): Vervolgens gaan we de straat op. We spreken minimaal tien vrouwen aan, en ik geef je directe feedback en begeleiding bij elke stap.
  3. Evaluatie (30 minuten): Aan het einde van de sessie evalueren we je prestaties. We bespreken wat je hebt geleerd en hoe je verder kunt verbeteren.

Hoe Je Kunt Deelnemen
Ben jij klaar om je sociale vaardigheden te verbeteren en meer succes te hebben in het daten? Wil jij een van de twee gelukkigen zijn die kosteloos deelnemen aan deze unieke ervaring? Stuur dan een WhatsApp bericht naar +31 6 45 430 985 om je aan te melden. Vergeet niet te vermelden waarom jij deze kans verdient en wat je hoopt te bereiken.

Mijn eerste student, Ben, heeft binnen een week enorme stappen gezet. Hij heeft geleerd vrouwen aan te spreken, telefoonnummers te krijgen en zelfs dates te regelen. Ben heeft het gedaan, dus jij kan het ook!

Samen naar Succes
Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen je doelen te bereiken. Of je nu net begint of al enige ervaring hebt, mijn coaching is aangepast aan jouw niveau en behoeften. Laten we samenwerken om van jouw leven een succesverhaal te maken!

Dit is jouw kans om een stap vooruit te zetten, zelfverzekerder te worden en je sociale vaardigheden te verbeteren. Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan. Samen schrijven we jouw succesverhaal!

Tot snel,
Alexander

2 reacties op “Vervolg op “Van Beginner tot Expert: Mijn Reis als Pick-up Artist en Gezinsman””

Beste Alexander
Graag zou ik me willen aansluiten op bij deze ook aanmelden om deel te nemen.
Laat even weten wanneer we weer kunnen afspreken.
Meneer: Erwin Leeuwerink
Telefoon nummer: 06-13807458
E-Mail: [email protected]
Adres: Nesserton 36, 1035 KJ Amsterdam -Noord/Oostzanerwerf
En daarnaast ben nog steeds aktief bezig met de Thuis Cursussen
En dan verder met de brug op te gaan.
Fijne weekend toegewenst en de vriendelijke groeten van Erwin Leeuwerink

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *