Doneer en maak doorverbinden weer mogelijk!

Welkom op onze Doneer pagina en bedankt voor je bereidheid om bij te dragen aan onze missie om Nederland bereikbaar te maken voor iedereen. Elk beetje helpt, en we zijn dankbaar voor je steun, ongeacht de grootte van de donatie.

We accepteren donaties via Bitcoin en bankoverschrijving, waardoor het gemakkelijk is om op de manier te geven die het beste voor jou werkt.

Doneer via Bitcoin:

Als je ervoor kiest om via Bitcoin te doneren, steun je niet alleen VraagAlex, maar ook de groei en acceptatie van deze revolutionaire digitale valuta. Hier is ons Bitcoin-adres:

1756vvpmrG2EryAW4NbyaAweP6VcqSsi6y

Vergeet niet, als je Bitcoin gebruikt, zorg er dan voor dat je het juiste adres invoert om onbedoelde overboekingen te voorkomen.

Doneer via bankoverschrijving:

Voor traditionelere betalingen, accepteren we donaties via bankoverschrijving. Gebruik de volgende informatie om je overschrijving te voltooien:

Banknaam: Revolut
Rekeningnummer: LT683250066518357423
Naam: Alexander van Dijl

Zorg er bij het overmaken via de bank voor dat je ‘Donatie aan VraagAlex’ vermeldt in het referentiegedeelte van de overschrijving.

We danken je oprecht voor je bijdrage aan VraagAlex. Door jouw donatie kunnen we doorgaan met ons belangrijke werk, waardoor Nederlanders gemakkelijker toegang krijgen tot de diensten die ze nodig hebben. We kunnen dit niet doen zonder jou. Dank je wel!