Geweldig Nieuws: De GRATIS Doorverbindservice is terug!

We zijn verheugd te melden dat onze doorverbindservice terug is! Wij kunnen jou weer gratis doorverbinden naar vrijwel ieder bedrijf in Nederland!

Om onze service in stand te houden en verder uit te breiden, zijn we afhankelijk van jouw steun. Op dit moment accepteren we donaties via bankoverschrijving of Bitcoin. Elke bijdrage helpt ons om de doorverbindservice te blijven aanbieden en te verbeteren.

De operationele kosten bedragen ongeveer 10 euro per lijn per maand. Hoewel dat inclusief de belkosten zijn is er ook geld nodig om de apparatuur te hebben om meerdere lijnen te ondersteunen. Aangezien er regelmatig meerdere gesprekken tegelijkertijd plaatsvinden, is het noodzakelijk om te blijven groeien om uiteindelijk minstens 15 lijnen te onderhouden om deze dienst effectief te kunnen aanbieden.

Wilt u ons ondersteunen in het mogelijk maken van deze waardevolle dienst? Jij kunt een bijdrage leveren via een bankoverschrijving naar IBAN: NL53REVO5783207341 ter name van Alexander van Dijl in Gouda. Voor donaties in Bitcoin, kunt u gebruik maken van het volgende adres: 1756vvpmrG2EryAW4NbyaAweP6VcqSsi6y.

We beginnen bescheiden met één lijn en elke donatie helpt ons om maandelijks uit te breiden. Met uw bijdrage kunnen we steeds een extra lijn toevoegen en blijven we toegewijd aan het reclamevrij houden van het systeem.

Laten we samen werken aan een toegankelijkere wereld! Uw steun maakt een wereld van verschil.