Geweldig Nieuws: De Doorverbindservice Herleeft!

We zijn verheugd te melden dat onze doorverbindservice langzaam maar zeker terugkeert! Achter de schermen werken we hard aan het efficiënt en betaalbaar opzetten van deze dienst, en we streven ernaar dit op de meest eerlijke manier te doen.

Om onze service in stand te houden en verder uit te breiden, zijn we afhankelijk van uw steun. Op dit moment accepteren we donaties via bankoverschrijving of Bitcoin. Elke bijdrage helpt ons om de doorverbindservice te blijven aanbieden en te verbeteren.

De operationele kosten bedragen ongeveer 10 euro per lijn per maand. Aangezien meerdere gesprekken tegelijkertijd plaatsvinden, is het noodzakelijk om minstens 15 lijnen te onderhouden om deze dienst effectief te kunnen aanbieden.

Wilt u ons ondersteunen in het mogelijk maken van deze waardevolle dienst? U kunt een bijdrage leveren via een bankoverschrijving naar IBAN: NL53REVO5783207341 ten name van Alexander van Dijl in Gouda. Voor donaties in Bitcoin, kunt u gebruik maken van het volgende adres: 1756vvpmrG2EryAW4NbyaAweP6VcqSsi6y.

We beginnen bescheiden met één lijn en elke donatie helpt ons om maandelijks uit te breiden. Met uw bijdrage kunnen we steeds een extra lijn toevoegen en blijven we toegewijd aan het reclamevrij houden van het systeem.

Laten we samen werken aan een toegankelijkere wereld! Uw steun maakt een wereld van verschil.