Categorieën
Informatie

Van Beginner tot Expert: Mijn Reis als Pick-Up Artist en Gezinsman

In 2014 begon mijn avontuur als pick-up artist. Wat oorspronkelijk een zoektocht was naar zelfverbetering en zelfvertrouwen, groeide al snel uit tot een passie voor de kunst van het versieren van vrouwen. Door de jaren heen heb ik talloze technieken geleerd en verfijnd, wat heeft geresulteerd in een opmerkelijke verbetering van mijn sociale vaardigheden. Deze reis heeft niet alleen mijn leven verrijkt, maar ook mijn vermogen om anderen te helpen hun eigen doelen te bereiken.

Een Nieuwe Fase in Mijn Leven

Inmiddels ben ik getrouwd en heb ik een zoon van twee jaar. Mijn ervaringen als pick-up artist hebben me geholpen om een zelfverzekerde en empathische partner en vader te worden. Het vermogen om goed te communiceren en mensen te begrijpen, heeft een positieve invloed gehad op mijn persoonlijke relaties. Mijn vrouw en ik delen een sterke band, gebaseerd op open communicatie en wederzijds respect. Deze vaardigheden wil ik nu delen met anderen die hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen willen verbeteren.

Een Dag als Wing Man

Vandaag had ik het genoegen om Ben te helpen als zijn wing man. Ben had moeite met het aanspreken van vrouwen en vroeg om mijn begeleiding. We spraken af in een levendige stad, waar we de dag begonnen met een korte voorbereiding. We bespraken de basisprincipes van een goede benadering: lichaamstaal, zelfvertrouwen, en de juiste manier om een gesprek te starten.

Succesvolle Benadering

Met de theorie vers in zijn hoofd, was Ben klaar voor de praktijk. We gingen de straat op en begonnen vrouwen aan te spreken. Ben sprak zonder problemen tien vrouwen aan, en kreeg uiteindelijk twee telefoonnummers. Dit was een enorme boost voor zijn zelfvertrouwen en een duidelijk teken van vooruitgang.

Persoonlijke Coaching: Jouw Weg naar Succes

Geïnspireerd door de resultaten van vandaag, wil ik nu mijn kennis en ervaring delen met meer mensen. Ik bied 1-op-1 coaching aan in een stad naar keuze in Nederland. Deze coaching vindt plaats in het weekend en is specifiek gericht op daygame.

Hoe Ziet Een Coaching Dag Er Uit?

  • Starttijd: 10:00 uur
  • Duur: 5 uur
  • Voorbereiding: De eerste 30 minuten besteden we aan voorbereiding. We bespreken jouw doelen, eventuele obstakels, en ik geef je tips en strategieën die je direct kunt toepassen.
  • Praktijk: Vervolgens gaan we de straat op en spreken we minimaal tien vrouwen aan. Gedurende deze sessies geef ik directe feedback en help ik je bij elke stap van het proces.
  • Evaluatie: Aan het einde van de sessie evalueren we je prestaties en bespreken we wat je hebt geleerd en hoe je verder kunt verbeteren.

Kosten en Aanmelding

Een dag 1-op-1 coaching kost 497 euro. Dit bedrag omvat:

  • Een uitgebreide handleiding met tips en strategieën die je vooraf kunt doornemen.
  • Persoonlijke voorbereiding en begeleiding gedurende de dag.
  • Directe feedback en coaching tijdens de sessies.

Bij interesse kun je een WhatsApp bericht sturen naar +31 6 45 430 985. Samen werken we aan het verbeteren van jouw sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.

Waarom Kiezen Voor 1-op-1 Coaching?

  1. Persoonlijke Aandacht: In een 1-op-1 setting kan ik mijn volledige aandacht richten op jouw specifieke behoeften en doelen.
  2. Directe Feedback: Je krijgt direct feedback op je aanpak, wat cruciaal is voor snelle verbetering.
  3. Praktijkgerichte Leren: Leren door te doen is de meest effectieve manier om nieuwe vaardigheden te verwerven. We gaan direct de straat op en passen de theorie in de praktijk toe.
  4. Zelfvertrouwen: Het aanspreken van vrouwen in een realistische omgeving helpt je om je zelfvertrouwen op te bouwen, wat essentieel is voor succes.

Mijn Ervaring en Expertise

Met jarenlange ervaring en een passie voor het helpen van anderen, ben ik ervan overtuigd dat ik je kan helpen je doelen te bereiken. Of je nu net begint of al enige ervaring hebt, mijn coaching is aangepast aan jouw niveau en behoeften.

Wil je je sociale vaardigheden verbeteren en meer succes hebben in het versieren van vrouwen? Aarzel niet om contact met me op te nemen via WhatsApp. Samen maken we van jouw doelen een realiteit.

Laten we samen aan de slag gaan en jouw succesverhaal schrijven!

2 reacties op “Van Beginner tot Expert: Mijn Reis als Pick-Up Artist en Gezinsman”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *