Categorie├źn
Informatie

Hoe Bel Je 0800-Nummers vanuit het Buitenland? Een Simpele Gids

Woon je in het buitenland en wil je een Nederlands 0800-nummer bellen zonder hoge kosten? Er is een handige truc die je kunt gebruiken om kosten te besparen en toch de noodzakelijke telefoontjes te maken naar deze gratis nummers. Hier leg ik uit hoe je dit kunt doen met een simpele methode die alleen het gebruik van een reguliere telefoonverbinding vereist.

Als je vanuit het buitenland belt en een 0800-nummer in Nederland moet bereiken, lijkt dit vaak onmogelijk of erg duur vanwege internationale tarieven. Gelukkig is er een alternatieve manier die je kunt gebruiken, die niet meer kost dan een gewoon gesprek naar een Nederlands lokaal nummer.

Stap-voor-Stap Methode:

  1. Bel het Nummer: Begin met het bellen van het volgende nummer: +31 20 262 1789. Dit is een standaard Nederlands nummer, dus de kosten zijn hetzelfde als elk ander gesprek naar Nederland.
  2. Kies Optie 9: Zodra de verbinding tot stand is gekomen, kies je voor optie 9. Dit zal je doorverbinden naar een speciale service.
  3. Voer de Code In: Na het kiezen van optie 9, voer je de code 1357 in. Dit is een toegangscode die je toelaat om het volgende deel van de dienst te gebruiken.
  4. Wacht op de Kiestoon: Na het invoeren van de code, wacht je op een kiestoon. Dit geeft aan dat je nu elk Nederlands 0800-nummer kunt bellen alsof je in Nederland bent.
  5. Dial het 0800-Nummer: Nu kun je het gewenste 0800-nummer kiezen. Je gesprek gaat door alsof je vanuit Nederland belt, zonder extra kosten voor het bellen van een 0800-nummer.
  6. Einde van het Gesprek: Zodra je klaar bent, hang je gewoon op zoals gebruikelijk.

Voordelen van Deze Methode:

  • Kosteneffici├źnt: Je betaalt alleen de kosten voor het bellen naar een regulier Nederlands nummer (+31 20-nummer).
  • Geen Extra Kosten: Er zijn geen extra kosten voor het bellen van 0800-nummers via deze methode.
  • Toegankelijkheid: Deze service is beschikbaar voor iedereen die toegang heeft tot een telefoon die internationale gesprekken kan maken.

Dus, of je nu een belangrijke klantenservice nodig hebt, een afspraak wilt maken of gewoon een vraag wilt stellen aan een bedrijf dat alleen een 0800-nummer aanbiedt, deze methode biedt een handige en kosteneffectieve oplossing. Probeer het zelf en ervaar hoe eenvoudig en voordelig het is om 0800-nummers vanuit het buitenland te bellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *