Categorieƫn
Informatie

Cost per sale marketing!

Graag leg ik even uit hoe de enige eerlijke vorm van marketing werkt. Het is precies de manier waarop ik zaken doe. Het heet cost per sale marketing!

Direct contact over costs per sale marketing? Klik hier!

Een van mijn leukste klanten kwam binnen met het idee van een social media reclamebureau. Mijn antwoord was direct: Nee! Daar werk ik niet aan mee. Waarom niet? Omdat de klant van het bureau al het risico moest nemen en het ook zo overkwam. Aan het einde van het gesprek hebben we de business omgedraaid en het risico voor de klant verlaagt en de omzet vertienvoudigt!

Leer hoe cost per sale marketing werkt! Klik hier!

Ik heb 3 belangrijke pijlers om met mij te mogen werken. Om te beginnen moet je een product hebben waar ik 100% achter sta. Het moet ook een product zijn wat goed verkoopbaar is en met een hoge marge. Mijn tarief is 10% van de omzet die ik genereer.

Waarom cost per sale marketing?

Eenvoudig! Ik neem het risico weg bij jou als klant. Jij adverteert jouw product of dienst, ik lever jou potentiƫle klanten en blijf 10% van de omzet ontvangen van die klanten. Zo verdien ik daar vaak meer aan, maar heb jij geen risico. Win-win-win, want de klant wordt er ook beter van!

Snel met cost per sale marketing beginnen? Klik hier!

Een paar websites waar ik voor werk of in het verleden voor gewerkt heb:

Natuurlijk help ik collega ondernemers altijd verder. Wat ik soms ook doe is telefonische acquisitie. Dat enkel en alleen als ik echt een markt zie voor een product of dienst.

Bekijk of cost per sale marketing voor jou is! Klik hier!

Mijn doel is iedere ondernemer verder te helpen. Daarom mag je het altijd vragen als je iets wilt weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *