Categorieën
Informatie

Bel nu ook onbereikbare Belgische 0800-nummers vanuit het buitenland via VraagAlex!

Geweldig nieuws voor iedereen die regelmatig te maken heeft met Belgische 0800-nummers vanuit het buitenland: bij VraagAlex maken we het nu mogelijk om deze normaal onbereikbare nummers gratis te bellen! Dit is een bijzonder handige service voor Nederlanders die in het buitenland verblijven of voor iedereen die kosten wil besparen bij het bellen naar België.

Hoe het werkt:

Volg deze eenvoudige stappen om Belgische 0800-nummers te bellen via onze service:

  1. Bel ons toegangsnummer: Start door te bellen naar +31 20 262 1789. Dit nummer is ook vanuit het buitenland bereikbaar en biedt toegang tot onze diensten.
  2. Selecteer de juiste optie: Eenmaal verbonden, kies je voor optie 9. Deze optie is speciaal ingericht voor het bellen van internationale gratis nummers.
  3. Voer de toegangscode in: Na het kiezen van optie 9 wordt je gevraagd om een toegangscode in te voeren. Gebruik hier 1357.
  4. Kies het 0800-nummer: Na de toegangscode krijg je een kiestoon. Toets nu het gewenste Belgische 0800-nummer in, beginnend met 0032800 of 32800, en je wordt direct doorverbonden.

Waarom deze service zo waardevol is:

  • Toegang tot onbereikbare nummers: Normaal gesproken zijn Belgische 0800-nummers niet bereikbaar vanuit het buitenland. Met onze service zijn deze beperkingen verleden tijd.
  • Kostenefficiënt: Bespaar aanzienlijk op je telefoonrekening door deze gratis nummers zonder extra kosten te bellen.
  • Eenvoud en gemak: Onze service is ontworpen om het bellen naar internationale nummers zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bij VraagAlex is het ons doel om communicatiegrenzen te verlagen en het makkelijker te maken voor onze klanten om zaken te doen of in contact te blijven met diensten over de grens.

Start vandaag nog met het bellen van Belgische 0800-nummers, zelfs vanuit het buitenland, dankzij VraagAlex!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *