Categorieën
Bedrijven

Air Arabia Maroc

Het telefoonnummer om Air Arabia Maroc te bereiken is 0900 7797790 en is te bellen tegen lokale belkosten.

7 reacties op “Air Arabia Maroc”

Goedemiddag
Ik had een kaartje bij je van Nador naar Amsterdam op 22-07-2020
En je vliegtuig vloog die dag niet.
Ik wil nu dat het bedrag dat u voor het vliegticket betaald heeft, op mijn rekening wordt gestort
Mijn naam is El Abbasi M’hamed
De veiling was op 01/07/1961k
Ik woon in Amsterdam
En ik wil van je horen

Hallo ok heb nog niet krijgen tekt van arbiya normal 12 02 2022 maar ik krijgen nieks. Ik ga vetriken vridag 18 02 2022 maar ik heb geen tikte aub sturen groetjes mustpha harrachi

Hallo goedeavond. Ik heb een vraagje ik wil naar Marokko gaan en ik heb 1/1 vaccinatie gehad omdat ik corona heb gehad daroom 1/1 vaccinatie mijn vraag is kan ik naar Marokko gaan met 1/1 vaccinatie en de PCR gaan? Ik hoor het graag

AIR ARABIA MAROC Zijn oplichters. Dit is mijn Zoveelste keer dat ik genaaid wordt. Ben het Zo Zat kan wel een rechtzaak aanspannen. Mensen boek niet bij deze smerige achterbakse vliegmaatschappij. اير ارابيه نتوم موجريمين كذابين

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *